Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Συνταγή αγανακτισμένων πολιτών φτιάξε έναν επαναστάτη μπορείς

Είσαι αρχηγός πολιτικού κόμματος και πρόσφατα έχεις εκλεγεί πρωθυπουργός ;
Τα οικονομικά της χώρας έχουν κάνει τους πολίτες να αγανακτούν ;
Φοβάσαι πως θα βγουν στον δρόμο και θα καταστρέψουν τα πάντα ;
Μην φοβάσαι και μην αγχώνεσαι
Φίλε Έλληνα πρωθυπουργέ η “versus TELESHOPPING
έχει για εσένα το απαραίτητο εγχειρίδιο για το πως να καταστείλεις το πλήθος και να ελέγξεις  τα επαναστατικά τους ξεσπάσματα.

Στο πρώτο κεφαλαίο του εγχειριδίου μας θα μάθετε πώς να στείλετε παρατρεχάμενους σας σε ομάδες yes-man(άδων) (παραδοσιακών γλυφτάδων πολιτικών κώλων) με σκοπό να τους δώσετε ελάχιστα λεφτά, μια ομάδα blogger και ένα σχέδιο ξεσηκωμού (και καλά ) του λαού.

Επιγραμματικά το σχέδιο έχει ως εξής: αρχίστε να λέτε από το internet  πως η κατάσταση δεν πάει άλλο τονίζοντας όμως πως ως έλληνες δεν θα πρέπει να προβούμε σε έκτροπα, αυτό θα κάνει με την δοκιμασμένη μέθοδο του λέγε λέγε (το κοπέλι κάνει την γριά και θέλει), τους πολίτες να αρχίσουν να συζητούν το ενδεχόμενο ξεσηκωμού  (που έτσι και αλλιώς δεν ήταν μακριά ) με μια μικρή υποσημείωση, πολύ σημαντική για το όφελος σας (σαν πρωθυπουργός ) δηλαδή το χωρίς έκτροπα … στην συνεχεία οι ομάδες τον yes-man(άδων) θα πρέπει να οργανώσουν το πλήθος των ειρηνικά διαμαρτυρομένων, σε ομάδες εργαζόμενων (εννοείται χωρίς μισθό ) που θα καθαρίζουν τους χώρους των διαδηλώσεων σημειώνοντας σε κάθε ευκαιρία το γνωστό πια χωρίς έκτροπα.

Με αυτή την πρώτη κίνηση εξασφαλίζουμε τα εξής:

1. οι πολίτες θα ξεσηκώνονταν άτακτα ,έτσι και αλλιώς,  ο άτακτος στρατός είναι πολύ επικίνδυνος γιατί αν ο καθένας κάνει ότι θέλει δεν μπορεί να ελεγχθεί, οπότε με το να τους ομαδοποιήσετε ταυτόχρονα τους έχετε περικυκλώσει. Επίσης, με την προσθήκη του αγαπημένου μας “όχι έκτροπα” και την συνεχή επανάληψη “ειρηνική διαδήλωση” από  τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο, ο κάθε διαδηλωτής πρώτον, εύκολα θα πάει γιατί εκ του ασφαλούς όλοι είναι επαναστάτες και δεύτερον δεν θα φοβηθεί να επιτρέψει στα παιδία του να πάνε ή γιατί όχι να πάνε μαζί, πράγμα που διασφαλίζει (η παρουσία παιδιών) το ειρηνικό ύφος οριστικά και αμετάκλητα (ποίος θα κάνει οτιδήποτε με τα παιδία του στην αγκαλιά ; )

2.καθησυχάζουμε την επανάσταση που σιγοβράζει μέσα τους με μια ψευδαίσθηση επανάστασης και ηρεμούμε τις ψυχές τους επιτρέποντας τους να φωνάζουν και να μουτζώνουν ειρηνικά ώστε το βράδια έχοντας ήσυχη την συνείδηση να κοιμούνται ωσότου το πρωί να πάνε και πάλι στις δουλείες τους (όσοι έχουν ) και να συνεχίσουν να πληρώνουν φόρο στηρίζοντας την κακή οικονομία της χώρας τους .

3.κάνουμε οικονομία σε υπερωρίες οδοκαθαριστών που αν γινόταν κανονικές διαδηλώσεις θα ήταν αναγκασμένοι να καθαρίσουν τους χώρους των διαμαρτυριών , ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να ελέγξουμε τον κύριο όγκο των διαδηλωτών με ελάχιστες (συγκριτικά με το αν ξεσηκώνονταν οι πολίτες ανοργάνωτοι) αστυνομικές δυνάμεις .

Τα υπόλοιπα αγαπητέ έλληνα πρωθυπουργέ θα τα βρεις στις σελίδες του εγχειριδίου της “versus TELESHOPPING” ,“Πως να καταστείλεις το πλήθος’’. Όσα αναπτύξαμε στο πρώτο κεφαλαίο είναι αρκετά για να πάρετε μια γεύση  η “versus TELESHOPPING” σας προκαλεί: δοκιμάστε το πρώτο κεφαλαίο του εγχειριδίου μας και μερικές μέρες μετά στείλτε στους χώρους των διαδηλώσεων αστυνομικούς μεταμφιεσμένους σε αντιεξουσιαστές να πετάξουν μολότοφ σε συνάδερφους τους. Αν οι αγανακτισμένοι δεν συμπαρασταθούν στους αστυνομικούς σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω χωρίς καμιά επιβάρυνση.

Versus TELESHOPPING” και “Πώς να καταστείλεις το πλήθος” , ένα προϊόν για τον εγκλωβισμένο Έλληνα πρωθυπουργό.
Τηλέφωνο παραγγελιών 811-ΔΝΤ-Κ-Α-Π στην προνομιακή τιμή του ενός κιλού πασατέμπων (που θα τρώω όσο θα διαβάζω τα σχόλια όσων ανώνυμα θα με βρίσουν για τις απόψεις μου)

Αντρέας Καραγιάννης  2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου